RESTAURACJA

RESTAURACJA – KOSZT REMONTU GENERALNEGO STAREGO OBIEKTU NA POTRZEBY GASTRONOMII.

Powierzchnia obiektu 227 m2. Łączna powierzchnia ścian 690 m2.

W skład obiektu wchodzą:

  • dwie sale konsumpcyjne
  • kuchnia główna
  • bar
  • toalety dla gości
  • toalety dla personelu
  • pomieszczenie socjalne dla pracowników
  • pomieszczenie porządkowe
  • magazyny
  • zmywak
  • osobne stanowiska obróbki wstępnej

PODŁOGA

układanie płytek

montaż cokolików

 

ŚCIANY

układanie płytek

położenie tynków

gruntowanie

malowanie

 

SUFITY

tynkowanie sufitów podwieszanych

położenie gładzi

gruntowanie

malowanie

 

INSTALACJE

elektryka

oświetlenie

hydraulika

ogrzewanie

wentylacja

monitoring

INNE

montaż urządzeń sanitarnych

montaż urządzeń AGD

montaż mebli gastronomicznych

montaż wyposażenia dodatkowego

PRACE PRZYGOTOWAWCZE

skucie płytek

demontaż starych urządzeń sanitarnych