RESTAURACJA – KOSZT REMONTU GENERALNEGO STAREGO OBIEKTU NA POTRZEBY GASTRONOMII.
Powierzchnia obiektu 227 m2. Łączna powierzchnia ścian 690 m2.
W skład obiektu wchodzą:
- dwie sale konsumpcyjne
- kuchnia główna
- bar
- toalety dla gości
- toalety dla personelu
- pomieszczenie socjalne dla pracowników
- pomieszczenie porządkowe
- magazyny
- zmywak
- osobne stanowiska obróbki wstępnej
PODŁOGA
układanie płytek
montaż cokolików
ŚCIANY
układanie płytek
położenie tynków
gruntowanie
malowanie
SUFITY
tynkowanie sufitów podwieszanych
położenie gładzi
gruntowanie
malowanie
INSTALACJE
elektryka
oświetlenie
hydraulika
ogrzewanie
wentylacja
monitoring
INNE
montaż urządzeń sanitarnych
montaż urządzeń AGD
montaż mebli gastronomicznych
montaż wyposażenia dodatkowego
PRACE PRZYGOTOWAWCZE
skucie płytek
demontaż starych urządzeń sanitarnych