RESTAURACJA

RESTAURACJA – KOSZT REMONTU GENERALNEGO STAREGO OBIEKTU NA POTRZEBY GASTRONOMII.

Powierzchnia obiektu 227 m2. Łączna powierzchnia ścian 690 m2.

W skład obiektu wchodzą:

  • dwie sale konsumpcyjne
  • kuchnia główna
  • bar
  • toalety dla gości
  • toalety dla personelu
  • pomieszczenie socjalne dla pracowników
  • pomieszczenie porządkowe
  • magazyny
  • zmywak
  • osobne stanowiska obróbki wstępnej

PODŁOGA

układanie płytek – 14 860 PLN

montaż cokolików – 1375 PLN

 

ŚCIANY

układanie płytek – 12 180 PLN

położenie tynków – 1740 PLN

gruntowanie – 1461 PLN

malowanie – 4870 PLN

 

SUFITY

tynkowanie sufitów podwieszanych – 1350 PLN

położenie gładzi – 1140 PLN

gruntowanie – 171 PLN

malowanie – 570 PLN

 

INSTALACJE

elektryka – 20 879 PLN

oświetlenie – 6815 PLN

hydraulika – 12 634 PLN

ogrzewanie – 2560 PLN

wentylacja – 2060 PLN

monitoring – 2010 PLN

INNE

montaż urządzeń sanitarnych – 2405 PLN

montaż urządzeń AGD – 2150 PLN

montaż mebli gastronomicznych – 1150 PLN

montaż wyposażenia dodatkowego – 690 PLN

PRACE PRZYGOTOWAWCZE

skucie płytek – 7630 PLN

demontaż starych urządzeń sanitarnych – 1260 PLN

Łączny koszt robocizny:
101 960 PLN