RESTAURACJA – KOSZT REMONTU GENERALNEGO STAREGO OBIEKTU NA POTRZEBY GASTRONOMII.
Powierzchnia obiektu 227 m2. Łączna powierzchnia ścian 690 m2.
W skład obiektu wchodzą:
- dwie sale konsumpcyjne
- kuchnia główna
- bar
- toalety dla gości
- toalety dla personelu
- pomieszczenie socjalne dla pracowników
- pomieszczenie porządkowe
- magazyny
- zmywak
- osobne stanowiska obróbki wstępnej
PODŁOGA
układanie płytek – 14 860 PLN
montaż cokolików – 1375 PLN
ŚCIANY
układanie płytek – 12 180 PLN
położenie tynków – 1740 PLN
gruntowanie – 1461 PLN
malowanie – 4870 PLN
SUFITY
tynkowanie sufitów podwieszanych – 1350 PLN
położenie gładzi – 1140 PLN
gruntowanie – 171 PLN
malowanie – 570 PLN
INSTALACJE
elektryka – 20 879 PLN
oświetlenie – 6815 PLN
hydraulika – 12 634 PLN
ogrzewanie – 2560 PLN
wentylacja – 2060 PLN
monitoring – 2010 PLN
INNE
montaż urządzeń sanitarnych – 2405 PLN
montaż urządzeń AGD – 2150 PLN
montaż mebli gastronomicznych – 1150 PLN
montaż wyposażenia dodatkowego – 690 PLN
PRACE PRZYGOTOWAWCZE
skucie płytek – 7630 PLN
demontaż starych urządzeń sanitarnych – 1260 PLN
Łączny koszt robocizny:
101 960 PLN