KONTENER GASTRONOMICZNY

KONTENER GASTRONOMICZNY – KOSZT DOSTOSOWANIA NOWEGO OBIEKTU DO POTRZEB MAŁEJ GASTRONOMII

Powierzchni obiektu  16 m2.

W skład obiektu wchodzą:

  • piec opalany drewnem
  • wydawka
  • grill
  • kuchnia gazowa
  • okap
  • blat chłodniczy
  • witryna ekspozycyjna chłodnicza
  • gałkownica
  • szafa chłodnicza
  • meble gastronomiczne

PODŁOGA

układanie płytek – 960 PLN

INSTALACJE

elektryka – 2755 PLN

oświetlenie – 160 PLN

hydraulika – 640 PLN

wentylacja – 500 PLN

INNE

montaż urządzeń sanitarnych – 450 PLN

montaż AGD – 560 PLN

montaż mebli – 445 PLN

montaż wyposażenia dodatkowego – 115 PLN

montaż markiz – 400 PLN

Łączny koszt robocizny:
6 985 PLN